ŠKODA Kortet _Visa_

ŠKODA Kortet Visa

Kortet för dig som kör Škoda

Škoda Kortet är fulltankat med förmåner och kostnadsfritt för dig som äger en Škoda. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt.

Med Škoda Kortet har du unika förmåner hos din Škoda-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. Škoda Kortet är gratis, välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök
Skodakort_spegling

Aktuella erbjudanden

Fälgsäkerhet och Stylingpaket 58:-/mån

Paketet innehåller:
• Låsbara hjulbultar
• Hjulförvaringsset för komplett hjuluppsättning
• Dekorativa ventilhattar
OBS! Hjulförvaringssetet är endast avsett för hjul från 14” till 18” med däckbredder på upp till 245 mm. Avsett för transport av hjul med en rullomkrets på upp till 2100 mm.
Ord cirkapris: 815:-
Kampanjpris: 695:- Artikelnr: 000 073 900 F

Elektroniskt Parkeringsur 345:-

Park Micro monteras i framrutans nedre högra hörn och därmed är det inte längre nödvändigt att komma ihåg att lägga fram och ställa i P-skivan. Park Micro ställer automatiskt in tiden för ankomst när bilen parkeras och den växlar automatiskt mellan sommar och vintertid. P-skivan strömförsörjs med ett knappcellsbatteri som räcker i 2 år. En batteriindikator tänds när det är dags att byta batteri.
398:-
Artikelnr: T 210 412

SKODA Original Termoelektrisk kylbox 20 l 129:-/mån

Det här är både en kylbox och värmebox. Den kyler drycker under heta sommardagar eller ett ger dig ett varmt mellanmål under resan. Boxen rymmer cirka 20 liter och ser till att innehållet alltid håller önskad temperatur. Tvålitersflaskor kan stå upp i boxen utan problem.
Ord cirkapris: 1 734:-
Kampanjpris: 1 550:- Artikelnr: 000 065 400 E