SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
seatkort_spegling

Aktuella erbjudanden

BeSafe iZi Up X3 Fix 125:-/mån

Stolen har SIR – Side Impact Rotation och roterar vid en eventuell kollision för att skydda barnets huvud. Huvudstöd och bälte kan justeras med barnet i stolen. ISOfix är en mekanisk säker montering som indikerar rätt montering. För barn ca 4–12 år (15–36 kg).
Kulör: Svart
Ord cirkapris: 2 999:-
Totalpris: 1 499:- Artikelnr: T 115 164

Mobicool Kylbox T26 66:-/mån

En robust kylbox med inbyggd 230 volts adapter. V26 har ett praktiskt handtag som både kan låsa och fixera locket i öppet läge. Passar perfekt som en extra kylbox på altanen vid festliga tillfällen.
Ordinarie pris: 895:-
Kampanjpris: 795:- Artikelnr: T 207 727

SEAT eXS Kickscooter 583:-/mån

Med SEAT eXS powered by Segway tar du dig fram både effektivt och 100% eco-elektriskt vänligt. Ställ dig till rätta och börja rulla.
Stora & stabila däck och stötdämpare fram och bak gör att du känner dig avslappnad och kontrollerad i olika 3 körlägen: Sportläge, Normalt läge och Eco (hastighetsbegränsat) läge. Sportläget har högsta kraft och hastighet men den lägsta uthålligheten. Allt-i-ett-LED-display som visar hastighet, batteri, körläge mm och Cruise Control låter dig ställa in hastigheten och slappna av med en maxhastighet på 25 km/h och en 25 km räckvidd ger dig stor räckvidd för dina äventyr.
Totalpris: 6 995:- Artikelnr: 0000 505 30A