SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
seatkort_spegling

Aktuella erbjudanden

SEAT MÓ eKickScooter 65 708:-/mån

SEAT MÓ eKickScooter 65 hjälper människor att vara mobila. SEAT MÓ specifika design gör att räckvidden ökar till 65 km på grund av dess större 551 Wh-batteripaket. SEAT MÓ eKickScooter 65 är en av de mest robusta eKickScooter på marknaden, designad och utvecklad för att hållas. För att erbjuda ännu mer mångsidighet gör SEAT MÓ eKickScooter 65 användarna möjlighet att välja mellan tre körlägen – Eco, Drive och Sport.
Totalpris: 8 495:- Artikelnr: 000 050 530 C

Cykelhållare VeloCompact 2 cyklar 358:-/mån

VeloCompact 2 är en kompakt och lätt cykelhållare för upp till två cyklar som du enkelt monterar på dragkroken och låser fast med enhandskopplingen. Du lastar cyklarna lika enkelt och med den fotmanövrerade tilt-funktionen kommer du enkelt in i bagageutrymmet även med cyklarna pålastade.
Ordinarie pris: 5 299:-
4 299:- Artikelnr: T 705 925

Elektroniskt Parkeringsur 349:-

Park Micro monteras i framrutans nedre högra hörn och därmed är det inte längre nödvändigt att komma ihåg att lägga fram och ställa i P-skivan. Park Micro ställer automatiskt in tiden för ankomst när bilen parkeras och den växlar automatiskt mellan sommar och vintertid. P-skivan strömförsörjs med ett knappcellsbatteri som räcker i 2 år. En batteriindikator tänds när det är dags att byta batteri.
398:-
Artikelnr: T 210 412