_Lediga_ tjänster

Lediga tjänster

Skadereparatör till plåtverkstaden

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett team certifierade skadespecialister som återställer bilarna till sitt ursprungsskick enligt fabrikens anvisningar.

Kvalifikationer
Vi söker en person som har flera års erfarenhet av plåtyrket såväl person- som transportbilar av både stora och små skador. Du ska ha goda kunskaper i nya materialer och reparationsmetoder t ex. mig- lödning, limning, nitning mm. Du ska ha även ha datavana då reparationsinformationen är i datamedia, läsa och förstå cabas kalkyler, genomgått fordons gymnasiers utbildning, behärska svenska mycket väl i både tal och skrift. B körkort erfordras. Fordonsutbildning och kunskap om våra märken är meriterande.

Personliga egenskaper
Du ska vara socialt utåtriktad ha stor servicekänsla och förstå kundernas behov, ta egna initiativ ha god samarbetsförmåga, även under tidspress. Noggrannhet, ordning och reda och leverera kvalitet är ett krav då vi har höga krav från våra kunder och märkes auktorisationer.

Företaget
Swärd Bilverkstad är ett mindre familjeägt företag och arbetar med Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Volkswagen transportbilar. Vi är idag 20 anställda och är en organisation som ständigt utvecklas och strävar efter att alltid leverera hög kvalitét.

Ansökan skickar du till:
Br. Swärd Bilverkstad AB
Att. Lars Svärd
Ullängsvägen 6
153 30 Järna
eller mail: lars.svard@swardbil.se


Personbilstekniker

Tjänstebeskrivning
Då vi är ett mindre familjeägt företag och arbetar med Volkswagen, Audi, Skoda och Seat bilar så söker vi efter tekniker med bred kompetens och erfarenhet. Hos oss för du arbeta med omväxlande uppgifter efter kunskapsnivå.

Vi är idag 20 anställda och omsätter 29 milj. Vi är en organisation som ständigt utvecklas och förändras och vi har förmånen att jobba med marknadens starkaste varumärken och bästa produkter.

Kvalifikationer

  • Genomgått fordonsteknisk utbildning.
  • Flera års erfarenhet.
  • God PC-vana.
  • God förmåga att kunna formulera sig i tal och skrift.
  • B-körkort.
  • Meriterande är om du tidigare arbetat med våra märken.
Personliga egenskaper
Som person är du socialt utåtriktad ha stor servicekänsla och förstå kundernas behov, ta egna initiativ ha god samarbetsförmåga, även under tidspress.

Noggrannhet, ordning och reda och leverera kvalitet är ett krav då vi har höga krav från våra kunder och märkes-auktorisationer.

Om du känner dig träffad så är du välkommen att visa ditt intresse genom att skicka in din ansökan till oss snarast, tillträde till tjänsten är omgående.

Ansökan skickar du till:
Br. Swärd Bilverkstad AB
Att. Lars Svärd
Ullängsvägen 6
153 30 Järna
eller mail: lars.svard@swardbil.se


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du alltid välkommen med intresseanmälan. Fyll bara i formuläret nedan.

Jag samtycker till att mina uppgifter behandlas och lagras enligt GDPR.
→ Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter