_Lediga_ tjänster

Lediga tjänster

Skadereparatör till plåtverkstaden

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ingå i ett team certifierade skadespecialister som återställer bilarna till sitt ursprungsskick enligt fabrikens anvisningar.

Kvalifikationer
Vi söker en person som har flera års erfarenhet av plåtyrket såväl person- som transportbilar av både stora och små skador. Du ska ha goda kunskaper i nya materialer och reparationsmetoder t ex. mig- lödning, limning, nitning mm. Du ska ha även ha datavana då reparationsinformationen är i datamedia, läsa och förstå cabas kalkyler, genomgått fordons gymnasiers utbildning, behärska svenska mycket väl i både tal och skrift. B körkort erfordras. Fordonsutbildning och kunskap om våra märken är meriterande.

Personliga egenskaper
Du ska vara socialt utåtriktad ha stor servicekänsla och förstå kundernas behov, ta egna initiativ ha god samarbetsförmåga, även under tidspress. Noggrannhet, ordning och reda och leverera kvalitet är ett krav då vi har höga krav från våra kunder och märkes auktorisationer.

Företaget
Swärd Bilverkstad är ett mindre familjeägt företag och arbetar med Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Volkswagen transportbilar. Vi är idag 20 anställda och är en organisation som ständigt utvecklas och strävar efter att alltid leverera hög kvalitét.

Ansökan skickar du till:
Br. Swärd Bilverkstad AB
Att. Lars Svärd
Ullängsvägen 6
153 30 Järna
eller mail: lars.svard@swardbil.se


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du alltid välkommen med intresseanmälan. Fyll bara i formuläret nedan.

Jag samtycker till att mina uppgifter behandlas och lagras enligt GDPR.
→ Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter