AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

Audi Original cykelhållare 566:-/mån

Den tiltbara cykelhållaren för dragkroken har plats för säker transport av 2 cyklar eller elcyklar. Egenvikten på endast 14 kg innebär att den är lätt att montera på bilen. De avtagbara distanserna och den infällbara bärramen är några av finesserna hos denna stabila, säkra och praktiska cykelhållare. Endast för Vänsterstyrda bilar.
Totalpris: 6 795:- Artikelnr: 4K0 071 105

Termoelektrisk kylbox 208:- /mån

Perfekt på resan, oavsett om det handlar om att kyla drycker på sommaren eller hålla maten varm under de kallare årstiderna. Med en kapacitet på 20 liter erbjuder den praktiska kylboxen med karakteristisk Audi-design ännu mer utrymme än tidigare modeller.
Kyl-/uppvämningsboxen ansluts till bilens 12 V-uttag och kyllocket kan bytas ut till ett isolerande lock (utan aktiv kylnings- och uppvärmningsfunktion) vilket gör att lådan kan användas i olika situationer och gör den enklare att transportera.
Ord cirkapris: 2 495:-
Totalpris: 2 495:- Artikelnr: 4M8 065 402

Audi Original doft-gecko 109:-

Väldoftande Geckoödla för montering i friskluftuttaget.
Ord cirkapris: 125:-
Artikelnr: 000 087 009 D