AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök

Aktuella erbjudanden

Instegsbelysning Audi 100:-/mån

Instegsbelysning av LED-typ som projicerar Audis klassiska ringar alt. quattro logo på marken när de främre dörrarna öppnas. Detta skapar inte bara en belysning för i- och urstigning utan ger även ett sportigt utseende. Färg: vit. För bilar med instegsbelysning som standard. Levereras i set om 2.
1 220:-
1 195:- Artikelnr: 4G0 052 130 G (ringar) eller 4G0 052 130 H (quattro)

Audi Batteriladdare 5.0 91:-/mån

Audi batteriladdare 5,0 med funktioner som tidigare reserverats för professionella enheter. Det erbjuder en rad funktioner såsom batteridiagnos som visar om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, unik underhållsladdning och ett ett läge för optimerad laddning under kalla vinterdagar. Displayen gör att man kan följa hela laddningsprocessen.
Totalpris: 1 095:- Artikelnr: 420 093 050 C

Audi Däcktryck och profilmätare 249:-

Med den självkalibrerande däcktrycks- och profildjupsmätaren visas däcktryck och profildjup snabbt och bekvämt. Visningsområdet sträcker sig från 0 till 13,5 bar.
Ord cirkapris: 290:-
Artikelnr: 8W0 093 107