SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

SEAT Jumpstarter 129:-/mån

Fristående kraftkälla för att starta bilen, ladda surfplattor eller mobiltelefoner. Kan även användas som ficklampa. Idealisk för bilar, motorcyklar, segelbåtar och motorbåtar. Skyddar mot kortslutning, överladdning och urladdning. För dieselmotorer up till 3 000 cc och bensinmotorer upp till 5 000 cc.
Totalpris: 1 545:- Artikelnr: T 706 129 B

Hella fjärrljusramp 308:-/mån

Fjärrljusramp med 16 högeffekts LED ger ett bra ljustillskott. Flexibel montering med steglöst ställbara hållarfötter. Monteringsdetaljer tillkommer.
Ord cirkapris: 4 100:-
Totalpris: 3 690:- Artikelnr: T 402 470

Osram LED läslampa Onyx 295:-

Läslampa med komfortabelt, varmt och bländfritt ljus. Med sin böjbara hals är den perfekt som extra ljuskälla i kupén. Lätt att greppa och smutsavvisande yta. Drivs enkelt via bilens 12V uttag.
Artikelnr: T 400 570