SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

IZi Kid X2 i-Size 417:-/mån

En av marknadens säkraste bil-barnstolar. Godkänd enligt UNr 129 (i-Size) och världens tuffaste krocktest Plustestet. SIP+ (Side Impact Protection+) är ett unikt sidokollisionsskydd som säkerställer högsta möjliga sidokrockskydd.
Enkel och säker montering med justerbara ISOfix-armar. Tydliga indikatorer visar när stolen är rätt monterad och stolen har sittvinklar som kan justeras under färd. Ventilation i stolens rygg.
För barn ca 6 mån – 4 år.
Kampanjpris: 4 999:- Artikelnr: T 157 364

SEAT Jumpstarter 129:-/mån

Fristående kraftkälla för att starta bilen, ladda surfplattor eller mobiltelefoner. Kan även användas som ficklampa. Idealisk för bilar, motorcyklar, segelbåtar och motorbåtar. Skyddar mot kortslutning, överladdning och urladdning. För dieselmotorer up till 3 000 cc och bensinmotorer upp till 5 000 cc.
Totalpris: 1 545:- Artikelnr: T 706 129 B

Garmin Dash Cam 45 150:-/mån

Dash Cam 45 är extremt liten och diskret. Med en högkvalitativ videoupptagning på 1080p spelar den in med automatik och förser dig med förarvarningar för att undvika incidenter. Du behöver bara fokusera på att köra. Frontalkrocks-varningar och varningar vid körfältsbyte plus varningar för rödljus- och fartkameror i närheten. Obegränsade fartkamerauppdateringar ingår. 4 GB microSD-kort ingår, klass 10.
Kampanjpris: 1 799:- Artikelnr: T 485 750