SEAT kortet _Visa_

SEAT kortet Visa

Kortet för dig som kör SEAT

SEAT kortet är specialanpassat och kostnadsfritt för dig som äger en SEAT. Du får unika fördelar som gör ditt bilägande enkelt, tryggt och förmånligt. Välkommen att ansöka om ditt eget SEAT kort!

Med ett SEAT kort har du unika förmåner hos din SEAT-återförsäljare. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader, utan ränta eller tillkommande avgifter. SEAT kortet har VISA koppling, vilket innebär att du dessutom kan använda SEAT kortet som betalmedel på 24 miljoner andra inköpsställen runt om i världen och ger dig bland annat rabatt på drivmedel hos Preem.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Cykelhållare VeloCompact 3 383:-/mån

Thule VeloCompact 927 kompakt och lätt cykelhållare för upp till tre cyklar som du enkelt monterar på dragkroken och låser fast med enhandskopplingen. Du lastar cyklarna lika enkelt, och med tilt-funktionen som du manövrerar med foten kommer du enkelt in i bagageutrymmet även med cyklarna på. Med en adapter kan du få plats med en fjärde cykel.
Ordinarie pris: 5 599:-
Kampanjpris: 4 599:- Artikelnr: T 705 927

Elektroniskt Parkeringsur 495:-

Den helautomatiska parkeringsskivan APT4 ställer själv om sig varje gång du parkerar bilen. Monteras utan verktyg på 1 minut på insidan av vindrutan. Den har en nyutvecklad design som vunnit flera internationella priser, bl.a. Design Award 2016. Anpassad för extrema temperaturer, –30°C till +80°C.
Artikelnr: T 210 254

Sonax XTREME Wash & Seal 199:-

Grundlig rengöring och effektiv lackförsegling i ett och samma moment. Med en enkel tvätt gör du bilen ren och ger den en härlig glans och långvarig, vatten- och smutsavvisande yta. 500 ml.
Ord cirkapris: 249:-
Artikelnr: T 705 927