AudiKort _Visa_

AudiKort Visa

Vårt bästa tillbehör är gratis

AudiKort VISA är speciellt framtaget för dig och din Audi. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är AudiKort VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med AudiKort VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
Audikort_spegling

Aktuella erbjudanden

Audi Original batteriladdare 91:-/mån

Laddare med funktioner som tidigare endast reserverats för professionella. Erbjuder en rad funktioner; batteridiagnos, rekonditioneringsfunktion, unik underhållsladdning och optimerad laddning under kalla vinterdagar. Helautomatisk 8-stegsladdare med valbar laddningsström på mellan 0,8A och 5A för 12V batterier från 1,2 till 110Ah.
Totalpris: 1 095:- Artikelnr: 420 093 050 C

Audi Original Fälgrengöring Gel 119:-

Intensivt rengöringskoncentrat som snabbt löser och mjukar upp den smuts som normalt uppstår på bilens fälgar som tex bromsdamm, pigmentföroreningar, asfalt, m.m. Lämplig för stål och lättmetallfälgar.
Ord cirkapris: 159:-
Kampanjpris: 119:- Artikelnr: 00A 096 304 B 020

Instegsbelysning Audi 96:-/mån

Instegsbelysning av LED-typ som projicerar Audi´s klassiska ringar alt. quattro logo på marken när de främre dörrarna öppnas. Detta skapar inte bara en belysning för i och urstigning utan ger även ett sportigt utseende. Färg: vit. För bilar med instegsbelysning som standard. Levereras i set om 2.
Totalpris: 1150:- Artikelnr: 4G0 052 130 A (ringar), 4G0 052 130 H (Quattro)